پنجشنبه ۰۲ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۲۶
آگهی
آگهی
آگهی
آگهی
آگهی
آگهی
تولید غضروف و استخوان از تفاله سیب | چاپ |

گروهی از محققان در چند دانشگاه و مراکز آموزش عالی اسپانیا رویکرد تازه ای را در توسعه فناوری چاپ سه بعدی در پیش گرفته و به استفاده از دورریز صنایع کشاورزی و باغی روی آورده اند. از جمله این موارد می توان به سیب و تفاله آن اشاره کرد.

 

استفاده از تفاله سیب در ساخت انواع بافت غضروفی و استخوان، تازه ترین جاه طلبی دانشمندان در عرصه توسعه فناوری چاپ سه بعدی به حساب می آید.
گروهی از محققان در چند دانشگاه و مراکز آموزش عالی اسپانیا رویکرد تازه ای را در توسعه فناوری چاپ سه بعدی در پیش گرفته و به استفاده از دورریز صنایع کشاورزی و باغی روی آورده اند. از جمله این موارد می توان به سیب و تفاله آن اشاره کرد.

اما چرا سیب. آمارها نشان می دهند در سال ۲۰۱۵ تولید جهانی این محصول به بیش از ۷۰ میلیون تن در سراسر جهان رسید. نکته قابل تأمل این است که از این میزان ۷۵ درصد برای آبگیری به کارخانجات فرستاده می شود که در نتیجه حجم عظیمی از تفاله برجای می ماند.

بخش مهمی از این تفاله برای تولید کود و غذای حیوانات مورد استفاده قرار می گیرد. اما همچنان مقادیر چشمگیری از آن در کشورهای شاخص پرورش دهنده این محصول برجای می ماند که به سرعت دچار فساد و پوسیدگی می شود.

حالا این امکان فراهم شده که این ثروت ارزشمند به زیست مواد مورد استفاده در تولید محصولات مهم و تأثیرگذاری نظیر بافت غضروفی و استخوان زیستی به کار گرفته شود.

بافتهایی که از این راه تولید می شود نه تنها با هزینه تمام شده کمی ساخته و روانه مراکز درمانی می شود بلکه امید به بازگشت به زندگی عادی را برای میلیونها بیمار در سراسر جهان بیشتر می کند.

همچنین در نتیجه توسعه این نگرش، مشکلات ناشی از انباشت حجم عظیم تفاله های سیب در سراسر جهان برطرف می شود.

 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه آنلاین است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است