پنجشنبه ۰۸ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۲۰:۲۹
آگهی
آگهی
آگهی
آگهی
آگهی
آگهی
طرز تهیه آسان بستنی وانیلی خانگی | چاپ |

بستنی وانیلی یکی از پر طرفدارترین طعم های بستنیه و پایه ی بسیاری از نوشیدنی ها و دسرها رو تشکیل میده، در نتیجه با درست کردن بستنی وانیلی علاوه بر انواع دسر مانند کیک بستنی، میتونید نوشیدنی های خنک مثل هویج بستنی با میلک شیک وانیلی رو هم به سادگی درست کنید. در این مطلب  طرز تهیه بستنی وانیلی خونگی رو به ساده ترین روش ممکن آموزش میدیم.

 

مواد مورد نیاز:

خامه دو لیوان

شیرعسلی یک لیوان

پودر وانیل نصف ق چ

 

شیر عسلی را می توانید به صورت آماده از بیرون تهیه کنید یا طبق دستور زیر آماده کنید.

1- # تهیه شیر عسلی: ابتدا شیر پر چرب را روی شعله جوش آورده و به مدت ده دقیقه هم میزنیم. سپس دو و نیم لیوان از آن را با یک لیوان سر خالی شکر مخلوط کرده و حدود سی الی چهل دقیقه روی شعله می گذاریم تا بجوشد و قوام دار بشود. در حین جوشیدن باید دائم همزده شود تا ته نگیرد. پس از قوام آمدن، می گذاریم تا سرد شود. پس از سرد شدن شیر عسلی سفت تر هم می شود.

 

2- حالا دو لیوان خامه را در غذاساز ریخته و با خامه زن، آن را می زنیم تا خامه فرم بگیرد.

 

3- سپس شیرعسلی و پودر وانیل را اضافه کرده و تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم

 

4- در این مرحله در صورت تمایل می توانیم پودر کاکائو یا قهوه اضافه کنیم.

 

5- مواد را داخل قالب مورد نظر می ریزیم

 

6- سطح مایع بستنی را با کیسه پلاستیکی کاملا می پوشانیم، طوری که اصلا هوا بین آنها نباشد.

 

7- درب قالب را گذاشته و برای مدت 6 الی 12 ساعت (بسته به نوع فریزر) داخل فریزر می گذاریم تا بستنی بگیرد.

 

8- پس از آن بستنی به صورت کرمی و نرم آماده خوردن می باشد. نوش جان.

 

منبع: پیج محصولات خانگی سلامت مهمان

 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به خبر روزانه است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است